GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

A Gastromed Center munkatársának, Bialkó Zsuzsanna főnővérnek és szakasszisztensnek bemutatkozóját és szakmai önéletrajzát olvashatják.

Bialkó Zsuzsanna
vezető asszisztens

Önéletrajz

Bialkó Zsuzsanna vagyok, a Gastromed Center vezető asszisztense. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

Tanulmányaimat a Semmelweis Ignác Egészségügyi Szakközépiskolában kezdtem 1977-ben, ahol 1981-ben érettségit szereztem. Ezt követően 1981 és 1983 között a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karára jártam. 2003-ban OKJ-s szakápoló képesítést szereztem a Semmelweis Ignác Humán Szakképző Iskola és Gimnáziumban. 2009-ben (főiskolai) BSC diplomát szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar ápoló szakirányán. 2009-ben sikeresen elvégeztem az endoszkópos szakasszisztensi képzést az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben. 2012-ben egyetemi diplomát szereztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, így okleveles ápoló lettem.

Egészségügyi pályafutásomat 1983-ban kezdtem a Jahn Ferenc Délpesti Kórházban: itt ápolóként dolgoztam 1995-ig a sebészeten és gyermeksebészeten. 1999 és 2003 között hospice szolgálattal, otthonápolással foglalkoztam, majd 2003 és 2006 között endoszkópos szakasszisztensként helyezkedtem el a Semmelweis Egyetem I.sz Sebészeti Klinikáján.

2006-tól 2010-ig osztályvezető főnővér voltam a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft (Zsebők Zoltán Szakrendelő) gasztroenterológia osztályán. Ezt követően 2017-ig a Semmelweis Egyetem I.sz Sebészeti Klinikán voltam osztályvezető főnővér a sürgősségi és járóbeteg osztályon, illetve az angiográfiás laborban.

2017-től a Gastromed Center vezető asszisztense vagyok, itt a magánrendelés ápolásvezetési feladatait (munkabeosztás, értékelés, erőforrás menedzsment, anyagfelhasználás, teljesítményadatok monitorizálása, betegforgalom szervezése, beteg tájékoztatás) és speciális szaktevékenységeket látok el (endoszkópos vizsgálatok asszisztálása, ételintolerancia vizsgálatok kivitelezése, betegoktatás, szakdolgozók képzése).

.

 

Bialkó Zsuzsanna

Egyetem: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar
  Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar
Munkahelyek: Gastromed Center  
Beszélt nyelvek: angol  
: