Dr. Geszti Franciska
Bőrgyógyászat

Önéletrajz

Dr. Geszti Franciska vagyok, bőrgyógyász.
2005-ben szereztem általános orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Egyetemen. Egyetemi éveim alatt lehetőségem nyílt külföldi tanulmányutakra, Németországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban.

A diploma megszerzése után az SE II. Patológiai Intézetében kezdtem dolgozni patológus rezidensként, ahol az általános patológia mellett sikerült mind a bőrpatológiai, mind az emlőpatológiai munkában elmélyednem. Részt vettem a magyar illetve a német nyelvű hallgatók oktatásában is.

2011-ben helyezkedtem az Országos Onkológiai Intézet Onkodermatológiai Osztályán, ahol jelenleg is dolgozom. Onkodermatológiai Centrumként nagyrészt rosszindulatú bőrdaganatban szenvedő betegek gondozását, kezelését végezzük illetve egyéb onkológiai kezelések bőr mellékhatásaival jelentkező betegeket látunk el.

2016 óta van lehetőségem Dr. Mónos Zsuzsa mellett digitális dermatoszkópiát és a bőrsebészetet tanulni, a Gastromed Centerhez tartozó Bőrgyógyászati szakrendelés magánrendelőjében.

2018-ban szakvizsgáztam bőrgyógyászatból kiváló eredménnyel, bőrgyógyászati rezidens éveim nagy részét a SE Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán töltöttem.
Rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi továbbképzéseken hallgatóként és előadóként is. Több publikációm jelent meg mind hazai mind külföldi szaklapokban bőrgyógyászati, bőrpatológiai és onkodermatológiai témakörben.

Az általános bőrgyógyászat mellett kiemelt érdeklődési területem a bőrdaganatok szűrése, kezelése és megelőzése.
Magánrendelésemen nagyon fontos számomra, hogy pácienseimet nyugodt, esztétikus környezetben tudom fogadni, vizsgálatukra és kérdéseikre elegendő idő jut és a legmodernebb technikák állnak rendelkezésemre. Kiemelkedően fontos területnek tartom a bőr- és onkodermatológiai prevenciós lehetőségek megbeszélését is.

Budapesten élek, két gyermekemmel és férjemmel.

Dr. Geszti Franciska

Szakterület: Bőrgyógyászat  
  Onkodermatológia  
Szakvizsgák": Általános orvos 2005
  Bőrgyógyászat 2018
Munkahelyek: Országos Onkológiai Intézet  
  Duna Medical Center  
  Budaörsi Egészségház  
Beszélt nyelvek: Angol  
  Német  
  Spanyol  
  Francia  
Telefon:
(munkaidőben)
06 1 3163461  
Telefon:
(egész nap)
06 30 9820999  
Rendelési idő: Csütörtök 14:00 - 17:00
: