GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

Ladosné Kovács Valéria, a Gastromed Center endoszkópos asszisztense bemutatkozóját és szakmai önéletrajzát olvashatják oldalunkon.

Ladosné Kovács Valéria
endoszkópos szakasszisztens

Önéletrajz

Ladosné Kovács Valéria vagyok, 2015-óta dolgozom a Gastromed Center munkatársaként, mint endoszkópos szakasszisztens. Az alábbiakban, pár sorban szeretném bemutatni eddigi szakmai életemet.
1984-ben végeztem a hatvani Bajza József Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskolában, mint általános ápoló és asszisztens. Még ez év július elsejétől kezdtem el dolgozni a hatvani Albert Schweitzer kórházban. 1985-ben szereztem meg az egri Szakiskolában a felnőtt szakápolói képesítést. 2001-ben végeztem el az emésztőszervi endoszkópos szakasszisztensi tanfolyamat az ETI-nél. 23 évig dolgoztam a fent említett kórházban több osztályán is, amelyből az utolsó 7 évet az endoszkópos laborban. Ezen osztályon 5 éven keresztül láttam el a vezetői szakasszisztensi feladatokat.
Kolléganői felhívásra 2007-től jelenleg is a II. számú Belgyógyászati Klinika Endoszkópos Laborjában dolgozom, amely kitűnő, folyamatos, szakmai fejlődési lehetőséget biztosít szakdolgozói számára.
Fiatalkorom óta mások segítése és ápolása a hivatásom, amelyet már 33 éve rendületlenül gyakorlok.

Ladosné Kovács Valéria

Szakterület: felnőtt szakápoló  
  emésztőszervi endoszkópos szakasszisztens  
Munkahelyek: Gastromed Center  
  II. számú Belgyógyászati Klinika Endoszkópos Labor  
: