Manometria vizsgálat Bőronkológiai vizsgálat Bőrgyógyászati vizsgálat

A bőrgyógyászati vizsgálat célja a bőrproblémák feltérképezése és kiszűrése, a bőrpanaszok okának megtalálása. Szerves részét képezi még az anyajegyek állapotának, jellegének felmérése.  Bőrgyógyász-kozmetológus-dermatológus szakembereink hatásos segítséget nyújthatnak esztétikai bőrproblémák, allergiás bőrelváltozások, viszketés, bőrpír, hámlás, kiütés, tinédzser-, de akár felnőttkori akné (gyulladt, pattanásos bőr) esetén is. A bőrgyógyászati vizsgálat keretein belül lehetőség nyílik a kiváltó okok […]

Vércukor terhelés vizsgálat (OGTT) 4 vérvétellel

A Gastromed Center által végzett vércukor terhelés vizsgálat leírása, annak menete, célja és további hasznos információk felsorolása olvasható oldalunkon.

Részleges vastagbéltükrözés (szigmoidoszkópia) vizsgálat

Tájékoztató a részleges vastagbéltükrözés (más néven szigmoidoszkópia) menetéről, céljáról és hasznos tudnivalókról.

HPV-szűrés és tipizálás

A HPV előfordulásáról, fajtáiról, kockázatokról és kezelési lehetőségekről olvashat oldalunkon, valamint információt kap a HPV-szűrés menetéről is.

Ilyen egy proktológiai vizsgálat a Gastromed Centerben

   

Végbél körbeforgó fejes ultrahang (B-K) vizsgálat

A Gastromed Centerben végzett, rendkívül modern és precíz, fájdalommentes vizsgálat leírását olvashatják itt: így történik a végbél körbeforgó fejes ultrahang vizsgálat.

Hasi ultrahangvizsgálat

A Gastromed Center által kínált hasi ultrahangvizsgálat menete, célja kerül ismertetésre bejegyzésünkben.

Gyomortükrözés (felső tápcsatornai tükrözés, gastroscopia)

A Gastromed Center szakorvosai által végzett gyomortükrözés (más néven gastroscopia, felső tápcsatornai tükrözés) vizsgálat célja, menete olvasható bejegyzésünkben.