Telefonos előjegyzés

Kérjük Kedves Betegeinket, hogy elsősorban a telefonon történő előjegyzés lehetőségével éljenek, hogy problémájuk sürgősségének megfelelően tudjunk Önöknek időpontot adni!

 

Telefonok \ Rendelések

Proktológia

Bőrgyógyászat

Gasztroenterológia

mobil 06 30 971 73 40 06 30 982 09 99 06 70 340 87 77
vezetékes 06 1 316 3461 06 1 316 3461 06 1 315 0531

 

 

Kedves Betegeink!

 

A Corona vírus terjedése és az ország vezetése által hozott szabályokra való tekintettel a következő protokollt vezettük be rendelőnkben.

Kérünk minden hozzánk fordulót, hogy ezeket a lépéseket vegyék figyelembe:

1. Rendelőnkbe való megérkezésük után alapos kézmosás kötelező minden esetben.

2. Amennyiben lázas, köhög, tüsszög vagy egyéb fertőzéses megbetegedés vagy annak gyanúja merül fel, kérjük, hogy időpontját mondja le, ellenkező esetben kollégánk megtagadhatja a szolgáltatást.

3. Amennyiben érintkezett fertőzöttel vagy jelentősen fertőzött országban járt az utóbbi két hétben kérjük, hogy időpontját tegye át egy későbbi alkalomra.

4. Kérjük, hogy a járvány ideje alatt a vizsgálatokra kísérő nélkül érkezzenek rendelőnkbe.

Rendelőnk minden szegletében folyamatos fertőtlenítési protokoll lépett életbe, így gondoskodunk a legnagyobb biztonságról minden kliensünk számára. Ez nem csak a felületeket és eszközöket érinti, de munkatársaink folyamatos higiéniai eljárását is.

Ezen kívül szeretnénk megnyugtatni minden páciensünket, hogy munkatársaink között senki nem járt az utóbbi 3 hétben fertőzött területen / külföldön.

A klienseink és kollégáink védelmében kérünk mindenkit, hogy ennek függvényében vegye igénybe szolgáltatásainkat.

 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket

Gastromed Center dolgozói