GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

Bárdi Katalin
evés coach

Önéletrajz

Bárdi Katalin vagyok, Evés Coach.

Előző életemben külkereskedői alapképzettséggel és üzleti adminisztrációból szerzett mesterfokozattal non-profit szervezetekben voltam operatív és adminisztratív vezető. Gyerekkorom óta érdekel a gyógyítás. Sok éven át különböző segítőkkel dolgoztam lelki/fizikai problémáimon és transzgenerációs terheimen, majd 2102-től saját épülésemre kezdtem megismerkedni a funkcionális orvoslás megközelítéseivel.

2015-ben az amerikai Institute for the Psychology of Eating képzésén MIND-BODY EATING COACH képesítést szereztem. Olyan Evés Coach vagyok, aki holisztikus szemlélettel a test és a lélek táplálásával foglalkozik, az evés pszichológiájának elveit felhasználva. A magam és mások példáján is megtapasztaltam, hogy az ételekkel és az evéssel kapcsolatos kihívásaink gyakran nem csak az ételekről szólnak, hanem fájdalmainkról, traumáinkról, örömeinkről, hiedelmeinkről, stresszeinkről: egyszóval az életünkről.

A kliensek túlevéssel, kényszeres evéssel, krónikus diétázással, súly és testkép problémákkal, emésztési gondokkal, étel intoleranciákkal fordulhatnak hozzám. Közösen meghatározott, egyénileg változó időtartamú és gyakoriságú coaching találkozások során segítek tudatosítani, hogy a kliens:

  • – Milyen a kapcsolatot ápol az étkezéssel, az ételekkel
  • – Milyen szerinte nemkívánatos étkezési szokásai vannak
  • – Milyen testi, egészségügyi céljai vannak, melyek reálisak vagy szükségesek
  • – Hogyan eszik, mikor eszik, mit eszik és milyen érzelmek mellett eszik
  • – Hogyan él, milyen stresszorok vannak az életében, ezek hogyan hatnak a testi-lelki

egészségére, az étkezésére és az evéssel kapcsolatos viszonyára.

Konkrét étrendi és életmód tanácsokkal támogatom a testi-lelki egyensúly visszanyerését és megtartását. Puffadással, intoleranciákkal kapcsolatos panaszok esetén személyes érintettségem évtizedes tapasztalataival segítek kilábalni a kezdeti káoszból (amikor számos pozitív/negatív lelet birtokában a kliens nem tudja eldönteni, hogy merre tovább, illetve úgy érzi, hogy már “semmit” nem ehet).
Kompetencia határaimon belül addig kísérem a klienseimet, ameddig valahová megérkeznek: fontos felismerésekhez, új étrendhez, új életmódhoz, szükség esetén további orvosokhoz/ terapeutákhoz.

Elérhetőségeim:

E-mail: bardi.katalin@gmail.com

Telefon: +36 30 592 9091

Bárdi Katalin

Szakterület: gasztroenterológia  
: