GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

Dr Csellár Zsuzsanna, a Gastromed Center onkodermatológus munkatársa

Dr. Csellár Zsuzsanna
bőrgyógyász-kozmetológus, klinikai onkológus

Önéletrajz

Csellár Zsuzsanna vagyok, bőrgyógyász, kozmetológus és klinikai onkológus, a Gastromed Center munkatársa. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

1995-ben bőr-és nemibetegségek, kozmetológia szakorvosa címet szereztem.

Szakorvosi képzést—mai rendszer szerint rezidens éveket – nagyrészt a Fővárosi Sztent István Kórház Bőrgyógyászati osztályán töltöttem, kisebb időt a Heim Pál Kórház gyerekbőrgyógyászatán is dolgoztam. Szakrendelői gyakorlatot – akkori nevén – a Fővárosi Tétényi úti Kórház és Rendelőintézet Bőr- és nemibeteg Gondozó Intézetben folytattam.
A Szent István Kórház Bőrgyógyászatán onkodermatológia ambulancia, műtő, fekvőbeteg ellátás is zajlott, ebbe a munkába is be tudtam kapcsolódni. 1999-ben klinikiai onkológiából is szakvizsgát tettem.
2008-ig dolgoztam a XI. kerületi Bőr-nemibeteg Gondozó Intézetben, mely eleinte Tétényi, későbbi nevén Szent Imre Kórházhoz kapcsoltan, később önálló Gyógyír XI. Kht részeként működött. Az utolsó négy évben a gondozó intézet vezetője voltam.
Magángykorlatot 1989-ben kezdtem a Lézermed Kft-ben. Lézergyógyászatból, lézersebészetből vizsgázva az  elsők között szerezhettem tapasztalatot a bőrgyógyászati, esztétékiai lézerek alkalmazásában.
2008-tól az Országos Onkológiai Intézet onkodermatológiai szakambulanciáján dolgozom és  magánpraxist folytatok. Általános bőrgyógyászati ellátáson kívül főleg az onkodermatológia és az esztétéikai bőrgyógyászat a fő érdeklődési területem.

Dr. Csellár Zsuzsanna

Szakterület: onkodermatológia  
Szakvizsgák": bőr- és nemibetegségek, kozmetológia szakvizsga 1995
  klinikai onkológia 1999
Egyetem: Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Budapest
Munkahelyek: Magánpraxis  
  Országos Onkológiai Intézet Onkodermatológiai Ambulancia  
  Skincare Kft. Plasztikai és Bőrgyógyászati Lézerklinika  
  Medicover Egészségközpont Zrt.  
Beszélt nyelvek: angol  
Rendelési idő: Hétfő 11:00 - 16:00
: