GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

Dr. Eigner Ottilia a gastromed Center munkatársa

Dr. Eigner Ottilia
belgyógyász, pulmonológus

Önéletrajz

Eigner Ottilia vagyok, belgyógyász és pulmonológus, a János kórház főorvosa és a Gastromed Center munkatársa. Az alábbiakban szakmai önéletrajzomat és gyógyító hitvallásomat igyekeztem megfogalmazni.

1974-ben végeztem Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1977-ben pulmonológiai szakvizsgát tettem. 1985-től vagyok belgyógyász szakorvos. A Budai Szent János kórházban 1981 óta dolgozom. Kezdetben a Pulmonológiai osztályon a tüdőbetegségek megelőzésében és gyógyításában vettem részt. 1982-től a kórház II. számú belgyógyászatán dolgoztam a betegek ellátásában.

Ez az osztály intenzív betegellátási részleget is működtetett, ahol a páciensek folyamatos orvosi felügyelet mellett láttuk el. Itt tapasztalhattam meg leginkább azt, hogy a beteggel való személyes és állandó kapcsolattartásnak milyen gyógyító ereje van.

1997-től kezdve az osztályok átszervezése folytán a kórház I. számú belgyógyászatán folytattam a gyógyító munkát. Itt a gasztroenterológia az osztály alaptevékenysége. Új szakterületek nyíltak meg előttem, és olyan kollégákkal dolgozhattam a betegek gyógyulása érdekében, akik ezen a területen hosszú tapasztalatokkal és nagy tudással rendelkeztek. Úgy érzem, hogy nagy hasznunkra volt, hogy korábban más szakterületen és kórházi osztályon szereztem tapasztalatot. Így itt ezeket itt jól tudtam kamatoztatni és az új lehetőségek, a korszerű diagnosztikai eszközök engem is kedvezően motiváltak a további ismeretek szerzésére. Itt kezdtem el 2002-ben a hasi ultrahang vizsgálatokat is, amely azóta is szívügyem. Hasi ultrahangot a belgyógyászati vizsgálatok részeként 2002 óta végzem. Azóta több mint 15 000 beteget vizsgáltam ezzel az eszközzel. Mára ez a vizsgálat nélkülözhetetlen alapvizsgálattá vált – az ultrahang nem jár sugárterheléssel, tetszés szerint ismételhető és nem igényel megterhelő előkészületeket.

További kihívást jelentett számomra a Gastromed Center, amely méreténél fogva sokkal rugalmasabban tud válaszolni a szakmai és technikai kihívásokra. A rendelő tulajdonosa anyagi kockázatot vállalva a legújabb diagnosztikai berendezéseket vásárolta meg és olyan kollégákat alkalmazott, akik korábban számos helyen szereztek tapasztalatot.

Orvosként legfőbb célom olyan ellátási színvonalat képviselni, ami pácienseink maximális elégedettségét eredményezi, tehát gyors, precíz, hatásos és kíméletes. A Gastromed Center is ebben a szellemben alapult, a betegközpontú hozzáállásnak, magasan képzett szakorvosoknak és korszerű eszközparknak hála valamennyi gasztroenterológiai problémát egy helyben tudunk kivizsgálni és kezelni. Ez olyan ellátási színvonalat tesz lehetővé, amelyre a legtöbb magánrendelőben nincs lehetőség.

Ezért csatlakoztam én is a Gastromed Center közösségéhez.

Dr. Eigner Ottilia

Szakterület: pulmonologia  
  belgyógyászat  
  hasi ultrahang  
  A hasi ultrahangot a belgyógyászati vizsgálatok részeként 2002 óta végzem, eddig több mint 2000 vizsgálatot.  
Szakvizsgák": tüdőgyógyászat 1977
  belgyógyászat 1985
Egyetem: Semmelweis Orvostudományi Egyetem
Munkahelyek: Pest megyei Tüdőgyógyintézet, Törökbálint  
  Fővárosi Szent János kórház, I. Tüdőosztály  
  Fővárosi Szent János kórház, II. Belgyógyászat  
  Fővárosi Szent János kórház, I. Belgyógyászat-Gastroenterologiai Osztály  
Telefon:
(munkaidőben)
06 1 315 0531  
Telefon:
(egész nap)
06 70 340 8777  
Rendelési idő: Hétfő 14:00 - 19:00
: