Dr. Geszti Franciska
Bőrgyógyászat

Önéletrajz

Dr. Geszti Franciska vagyok, bőrgyógyász-onkodermatológus.
2005-ben szereztem általános orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Egyetemen. Egyetemi éveim alatt lehetőségem nyílt külföldi tanulmányutakra, Németországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban.

A diploma megszerzése után az SE II. Patológiai Intézetében helyezkedtem el patológus rezidensként, ahol az általános patológia mellett sikerült mind a bőrpatológiai, mind az emlőpatológiai munkában elmélyednem. Részt vettem a magyar illetve a német nyelvű hallgatók oktatásában is.

2011 és 2019 között az Országos Onkológiai Intézet Onkodermatológiai Osztályán dolgoztam Prof. Dr. Liszkay Gabriella szakmai vezetése alatt, ahol rosszindulatú bőrdaganatban szenvedő betegek gondozását, kezelését sajátíthattam el illetve egyéb onkológiai terápiák bőr mellékhatásaival jelentkező betegek ellátását tanulhattam meg. Számos új, innovatív gyógyszer klinikai vizsgálatában is részt vehettem.

2016 óta van lehetőségem Dr. Mónos Zsuzsa mellett digitális dermatoszkópiát és a bőrsebészetet is gyakorolni, a Gastromed Centerhez tartozó Bőrgyógyászati Magánrendelőben.

2018-ban szakvizsgáztam bőrgyógyászatból kiváló eredménnyel, bőrgyógyászati rezidens éveim egy részét a SE Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán töltöttem.

Rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi továbbképzéseken hallgatóként és előadóként is. Több publikációm jelent meg mind hazai mind külföldi szaklapokban bőrgyógyászati, bőrpatológiai és onkodermatológiai témakörben.
Az általános bőrgyógyászat mellett kiemelt érdeklődési területem az anyajegyek, bőrdaganatok szűrése, kezelése és megelőzése.
Magánrendelésemen nagyon fontos számomra, hogy pácienseimet nyugodt, esztétikus környezetben tudom fogadni, vizsgálatukra, kérdéseikre elegendő idő jut és a legmodernebb technikák állnak rendelkezésemre. Kiemelkedően fontos területnek tartom a bőr- és onkodermatológiai prevenciós lehetőségek megbeszélését is.

Budapesten élek, két gyermekemmel és férjemmel.

Beszélt nyelvek: angol, német, spanyol, francia.

Dr. Geszti Franciska

Szakterület: Bőrgyógyászat  
  Onkodermatológia  
Szakvizsgák": Általános orvos 2005
  Bőrgyógyászat 2018
  Európai Onkodermatológiai Licensz vizsga (European Association of Dermato Oncology) 2020
Munkahelyek: Budaörsi Egészségház  
Beszélt nyelvek: Angol  
  Német  
  Spanyol  
  Francia  
Telefon:
(munkaidőben)
06 1 3163461  
Telefon:
(egész nap)
06 30 8205629  
Rendelési idő: Szerda 10:00 - 13:00
: