GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

A Gastromed Center munkatársa, Dr. Góbor László sebész, proktológus, klinikai onkológus szakmai önéletrajza olvasható oldalunkon.

Dr. Góbor László
sebész, proktológus, klinikai onkológus

Önéletrajz

Góbor László vagyok, sebész, proktológus, klinikai onkológus, a Gastromed Center munkatársa. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

1972-ben születtem Budapesten, 1991-ben érettségiztem a Fazekas Mihály Gimnáziumban. A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1998-ban végeztem, 1994-95 között mentőápolóként dolgoztam az Országos Mentőszolgálatnál. 1999-ben a JATE Állam- és Jogtudományi Karán egészségügyi szakközgazdász másoddiplomát szereztem.

Az egyetemet befejezve rövid rövid orvoslátogatói munkavégzés után a gyógyító tevékenység mellett elköteleződve a sebészi pályát választottam. 1998-2004-ig a BV Központi Kórházban a Sebészeti Osztályon dolgoztam. Az osztályon az általános sebészeti műtéteket sajátítottam el, 2004-ben sebészetből szakvizsgát tettem. Innen utam az Országos Onkológiai Intézet Általános- és Mellkassebészeti Osztályára vezetett, 2009-ben klinikai onkológiából szakvizsgáztam. Ebben az időszakban az osztályon végzett műtétek legnagyobb része az emlődaganatok sebészi kezelése és a vastagbéldaganatok műtétei közül kerültek ki. Személyes érdeklődésem miatt a bőrdaganatok, melanoma sebészi ellátásával is behatóan foglalkoztam, az onkoteam állandó tagja voltam. Kongresszusokon, továbbképzéseken ezekből a témákból több előadást tartottam, végbéltumorok sebészeti ellátásáról, májáttétek kezeléséről tudományos cikkem is megjelent.

2013-ban visszatértem a BV Központi Kórház Sebészeti Osztályára, melyet 3 évig vezettem. Az egyetemi tanulmányok befejezése óta foglalkoztatott a proktológiai specializáció, de időm és lehetőségem csak 2014-től nyílt arra, hogy Csatár Éva főorvosnő mellett elsajátítsam ezt az általános sebészeti praxisnál részletesebben, majd mellette az ambuláns ellátásban is részt vegyek.

Tagja vagyok a Magyar Sebészeti Társaságnak, a Magyar Onkológusok Társaságának, rendszeresen veszek részt kongresszusokon és szakmai továbbképzéseken. A sebészet széles spektruma tartozik az érdeklődési területemhez a sérvek sebészetétől a kisebb plasztikai műtéteken át a laparoscopiáig.

A magánrendelésen fontos számomra az, hogy a betegeket nyugodt környezetben, maximális odafigyeléssel tudjam ellátni, elegendő időt hagyva a bizalommal teli orvos-beteg kapcsolat kialakulásának, így a betegek könnyebben le tudják győzni esetleges félelmüket, szégyenérzetüket. A nyugodt légkör, a fájdalommentes vizsgálat, a gyors, pontos diagnózis és fájdalommentes terápia a célom. Ezt a Gastromed rendelő folyamatosan fejlesztett, legmodernebb műszerekkel rendelkező eszközparkja is biztosítja.

Magánéletemről röviden: feleségemmel és három lányunkkal élünk Budapesten.

Dr. Góbor László

Szakterület: sebészet  
  proktológia  
  klinikai onkológus  
Szakvizsgák": sebészet 2004
  klinikai onkológia 2009
Egyetem: Semmelweis Orvostudományi Egyetemen
  JATE ÁJK
Munkahelyek: BV Központi Kórház Sebészeti Osztály  
  Gastromed Center  
Beszélt nyelvek: angol  
Telefon:
(munkaidőben)
06 1 316 3461  
Telefon:
(egész nap)
06 20 550 3253  
Rendelési idő: Csütörtök 9:00 - 15:00
: