GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

A Gastromed Center munkatársa, Dr. Mészáros Péter proktológus, sebész szakorvos

Dr. Mészáros Péter
sebész szakorvos

Önéletrajz

Mészáros Péter vagyok, sebész szakorvos, a Gastromed Center munkatársa. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

1974-ben születtem. Orvosi tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem. 2000-ben szereztem meg általános orvosi diplomámat majd a Budai Irgalmasrendi Kórház Sebészeti osztályán kezdtem meg sebészeti pályafutásomat. 2007-ben kiváló eredménnyel szakvizsgáztam általános sebészetből. Rendszeresen részt veszek hazai valamint külföldi konferenciákon, továbbképzéseken előadóként és hallgatóként egyaránt. Tagja vagyok a Magyar Sebész Társaságnak valamint a Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportjának. Jelenleg az Országos Onkológiai Intézet Daganatsebészeti Központjában a Hasi Sebészeti osztályon dolgozom főállásban osztályvezető helyettesként. Tíz évvel ezelőtt kezdtem meg proktológiai magánrendelésem a Gastromed Centerben  ahol azóta is heti egy alkalommal várom betegeimet proktológiai és sebészeti problémáikkal.

Szakmai érdeklődésem középpontjában a haladó laparoszkópos sebészet (azon belül is a vastagbél és a végbél jó-, és rosszindulatú betegségeinek sebészete), valamint a proktológia áll.

A proktológia rendelésen a végbél betegségeivel (aranyeresség, végbélsipoly, végbél berepedés, condyloma, jó-, és rosszindulatú daganatok stb.) diagnosztikájával és kezelésével, sebészeti ellátásával foglalkozom. A rendelőben rendelkezésre állnak a legmodernebb diagnosztikus és műtéti eszközök (végbél ultrahang, speciális vágó-koaguláló eszközök, laser készülék stb.) és a társintézményekben jól hozzáférhetőek a végbél vizsgálatához szükséges egyéb vizsgáló módszerek (CT, MRI) is. A magánrendelőben dolgozó társszakmák képviselőivel (gasztroenterológus, gyógytornász) szoros  szakmai együttműködésre van lehetőség: valódi team-munka folyik. Ez lehetőséget ad nehezebb esetek megbeszélésre, komplex ellátására.

A betegellátás mellett fontosnak tartom a betegségmegelőzést. A vastagbél-, és végbélrák a daganatos megbetegedések között előfordulási gyakoriságát tekintve az előkelő második helyen szerepel. Szakmai ambícióim között szerepel a preventív, betegségmegelőző szemlélet gyakorlása a mindennapokban valamint ennek a szemléletnek a terjesztése a hozzám forduló páciensek körében. Magánrendelői körülmények között mind a vastagbél mind pedig a végbél daganatok szűrővizsgálata megoldható kultúrált körülmények között, fájdalommentesen.

A rendelést azok számára ajánlom akik nyugodt körülmények között, oldott légkörben szeretnének betegségükre gyógyírt találni és a szakmai precizitás mellett fontosnak tartják a kellő orvosi felvilágosítást, valamint a bizalmi alapon nyugvó orvos-beteg kapcsolatot.

Dr. Mészáros Péter

Szakterület: proktológia  
  laparoszkópos sebészet  
Szakvizsgák": sebészet
 
 
Egyetem: Pécsi Orvostudományi Egyetemen
Munkahelyek: Budai Irgalmasrendi Kórház Sebészeti Osztály  
  Gastromed Center  
Beszélt nyelvek: angol  
Telefon:
(munkaidőben)
06 1 316 3461  
Telefon:
(egész nap)
06 70 2400175  
Rendelési idő: Szerda 15:00 - 18:00
: