GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

A Gastromed Center munkatársa, Dr. Mónos Zsuzsanna bőrgyógyász, kozmetológus, klinikai onkológus

Dr. Mónos Zsuzsanna
bőrgyógyász- kozmetológus, klinikai onkológus

Önéletrajz

Mónos Zsuzsanna vagyok, bőrgyógyász, kozmetológus és klinikai onkológus, a Gastromed Center munkatársa, a bőrgyógyászati és onkodermatológiai szakrendelés vezetője. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

1977-ben szereztem általános orvosi diplomát Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

1984 óta a Fővárosi Szent István Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol 1995-től főorvosként az osztály onkodermatológiai részlegét (anyajegy- bőrdaganat- és melanoma ambulanciák és kemoterápiás-fekvőosztály) vezettem.

1996 májusában kezdtem magánrendelést, 2005 óta önálló bőrgyógyászati magánrendelést vezetek. Saját praxisomban főként onkodermatológiával: anyajegy- és bőrdaganatok szűrésével, kezelésével, műtéti eltávolításával, gondozásával, valamint általános bőrgyógyászattal foglakozom.

Számos hazai, külföldi, európai és világkongresszuson, továbbképzésen vettem és veszek részt folyamatosan előadóként, ahol előadásokkal illetve poszterrel szerepeltem. 20 éve rendszeres résztvevője vagyok a müncheni Bőrgyógyászati Klinika által kétévente szervezett továbbképző mesterkurzusoknak. Publikációim jelentek meg a Bőrgyógyászati szemlében, a Praxis orvosi folyóiratban és a Háziorvosi Továbbképző Szemlében, az írott és verbális médiában is rendszeresen szerepeltem. Évekig oktattam a SOTE Családorvosi Tanszék megbízásából, rezidens és háziorvos kollégáknak onkodermatológiát.

2006-ban a Medicina Kiadó Rt. által megjelentetett Bőrpatológia című könyvben az onkodermatológiai fejezetet írtam.

A Magyar Dermatológiai Társulat, az Onkodermatológiai Szekció és a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság tagja és az Európai Bőrgyógyászati Akadémia (EADV) tagja vagyok.

Elengedhetetlennek tartom a naprakész, modern technikák alkalmazását a megelőzésben, gyógyításban, kezelésben egyaránt, amely mindig maximális szakmai felkészültséggel és a betegeink iránti empátiával kell párosuljon!
A fentieket szem előtt tartva törekszem betegeim komplex – minden igényt kielégítő – ellátására.

Dr. Mónos Zsuzsanna

Szakterület: onkodermatológia  
  bőrsebészet  
  általános bőrgyógyászat  
Szakvizsgák": bőrgyógyászat-kozmetológia-venerológia 1986
  klinikai onkológia 1995
Egyetem: Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Budapest
Munkahelyek: Bőrgyógyászati Magánrendelő, 1024 Budapest, Margit krt. 5/b 1. emelet 1.  
Beszélt nyelvek: német  
  angol  
Telefon:
(munkaidőben)
06 1 316 3461  
Telefon:
(egész nap)
06 30 982 0999  
Rendelési idő: Kedd délután
  Szerda délután
: