GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

Dr. Ónody Péter proktológus, a Gastromed Center munkatársa

Dr. Ónody Péter
sebész

Önéletrajz

Ónody Péter vagyok, sebész és proktológus, a Gastromed Center munkatársa. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

1983-ban születtem Budapesten. Általános és középiskolai tanulmányaimat Győrben, illetve ösztöndíj program keretében Londonban folytattam. A Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumban érettségiztem 2002-ben, majd abban az évben a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karára nyertem felvételt, melyet 2008-ban végeztem el.

Az egyetem befejezése után a sebészeti pályát választottam, a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinikáján kezdtem pályafutásomat és jelenleg is itt dolgozom. Tudományos érdeklődési körömbe a máj- és epeúti sebészeti kórképek, illetve tudományos kutatási témák kerültek, mellyel kapcsolatban egyetemistaként tudományos diákköri, illetve orvosként később a doktoranduszi (PhD) munkámat végeztem. A sebészeti képzésem során igyekeztem a sebészet minél szélesebb palettáját elsajátítani, ezért számos hazai és nemzetközi tanulmányúton vettem részt. A sebészeti munkám mellett érdekelt a sürgősségi orvosi kórképek ellátása is, ezért 6 éven át sürgősségi ügyeletes orvosként is dolgoztam háziorvosi ügyeletben. Számos hazai és nemzetközi sebészeti társaság tagjának mondhatom magam. Alapító és vezetőségi tagja, illetve jelenleg elnöke vagyok a Fiatal Sebészek Szekciójának, vezetőségi tagja vagyok az Európai Sebészeti Kutatók Társaságának (ESSR- European Society for Surgical Research), a Magyar Sebész Társaság, a Magyar Mesterséges Táplálási Társaság, a Magyar Gasztroenterológiai Társaság, a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság, az Európai Coloproctológiai Társaság (ESCP – European Society of Coloproctology), az Európai Hasi Sebészeti Társaság (EDS – European Digestive Surgery) tagja vagyok. Számos hazai- és nemzetközi kongresszus résztvevője, előadója, szervezője és tudományos bizottsági tagja vagyok.

A proktológia az a terület, mely nagyon sok beteget érint, rengeteg szenvedést és kellemetlenséget okozva a mindennapokban. A vastag- és végbélrákok pedig a daganatos eredetű halálozások egyik vezető okaként szerepelnek, ezzel is kiemelve a vastag- és végbél szűrővizsgálatok fontosságát. A gyors és precíz diagnózis elengedhetetlen a fájdalmak és panaszok hatásos enyhítéséhez és a betegségek gyógyításához. A célom olyan orvos-beteg kapcsolat megteremtése, ahol a betegek bizalommal fordulhatnak hozzám, mindezt nyugodt és professzionális környezetben a legmodernebb vizsgáló eszközök segítségével.

A hivatásom mellett (hamarosan) két gyermek édesapja vagyok, feleségem gyermekorvos.

Dr. Ónody Péter

Szakterület: proktológia  
Szakvizsgák": sebészet 2014
Egyetem: Semmelweis Egyetem Orvostudományi Kar
Munkahelyek: Semmelweis Egyetem I.sz.Sebészet Klinika  
  Gastromed Center  
Beszélt nyelvek: angol  
  francia  
Telefon:
(munkaidőben)
06 1 316 3461  
Telefon:
(egész nap)
06 30 9717 340  
Rendelési idő: Hétfő 16:30 - 20:00
  Kedd 16:00 - 20:00
: