GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

Dr. Sebestény Éva, a Gastromed Center munkatársa, altatóorvos

Dr. Sebestény Éva
aneszteziológus szakorvos

Önéletrajz

Sebestény Éva vagyok, a Gastromed Center aneszteziológus munkatársa. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

1973-ban születtem Budapesten, középiskolai tanulmányaimat a Leövey Klára Gimnázium speciális német tagozatán végeztem, majd 1999-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomáztam.

Egészségügyi karrierem már 1991-ben elkezdődött, ugyanis 1991 és 1993 között laborasszisztensként dolgoztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Mikrobiológiai Tanszékén. 1999-től 2000-ig patológus rezidens pozíciót töltöttem be a Szent István Kórház Pathológiai Intézetében. 2000 és 2005 között a Károlyi Sándor Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán dolgoztam rezidensként, itt az ügyelet és az intenzív osztályos betegek ellátása mellett szülészeti, hasi sebészi, ortopéd és traumatológiai aneasthesiát végeztem. 2005-től kezdve aneszteziológus szakorvosként dolgoztam ugyanitt, egészen 2012-ig. Ettől az évtől kezdve osztályvezető főorvos pozícióban dolgoztam a Károlyi Sándor Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán.

2007-től kezdve mind a mai napig ügyvezető igazgatója vagyok a Szunya Orvosi Bt-nek. A cég éber szedációval foglalkozik, a Gastromed Centerben is ezt a feladatot látja el azoknál a vizsgálatoknál és műtéteknél, ahol éber szedáció indokolt vagy ahol a páciens ezt kéri.

Dr. Sebestény Éva

Szakterület: altatóorvos  
Szakvizsgák": aneszteziológus
Egyetem: Semmelweis Orvostudományi Egyetem
Munkahelyek: Szunya Orvosi Bt.  
  Gastromed Center  
Beszélt nyelvek: német  
  angol  
: