GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

Dr. Takács Emőke, a Gastromed Center munkatársa

Dr. Takács Emőke
aneszteziológus

Önéletrajz

Takács Emőke vagyok, aneszteziológus szakorvos, a Gastromed Center munkatársa. Az alábbiakban szakmai önéletrajzom olvasható.

Budapesten születtem 1973-ban. Szintén Budapesten, a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban érettségiztem 1992-ben. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán 1998-ban doktoráltam, majd 2003-ban tettem le az aneszteziológia és intenzív terápia szakvizsgát.

1998-tól az Újpesten található Árpád Kórházban dolgoztam a Központi Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Osztályon. A kórházban az intenzív ellátás mellett főként a Traumatológiai osztály munkáját segítettem aneszteziológusként, de rendszeresen végeztem altatást, érzéstelenítést a kórház többi telephelyén is, így a Sebészeti, Urológiai osztályokon és az újpesti Szülőotthonban is. 2004-től GYES-en voltam, de közben, 2006-tól kezdődően a Szent János kórházban dolgoztam, eleinte részmunkaidőben, később, 2007-től főállásban. 2008-ban született második kislányom. Ezt követően ismét részállásban dolgoztam, továbbra is a Szent János kórházban. Itt legtöbbet a Sebészeti Osztályon és a Meddőségi Centrumban végeztem altatóorvosi tevékenységet, és ekkor szereztem gyakorlatot a gyomor- és vastagbéltükrözés anesztéziájában. Tevékenyen részt vettem továbbá az Aneszteziológiai Ambulancia munkájában.

A Gastromed Centerben 2006 óta végzek altatást a gasztro- és kolonoszkópiás vizsgálatok során.

Míg gyermekeimmel otthon voltam, elvégeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karát is, így 2011-től fogorvosként is dolgozom az egyetem Fogpótlástani Klinikáján.

Mindkét szakterületemen folyamatosan követem a tudományos fejlődést, rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, kongresszusokon.

Házas vagyok, két gyermek édesanyja, kislányaim 13 és 9 évesek. Szabadidőmet főként velük igyekszem tölteni, szívesen olvasok, kerékpározom, síelek. További hobbim a sütés főzés férjemmel közösen, illetve a horgolás. Ez utóbbiban inkább a lányaim vesznek részt.

A Gasromed Centerben végzett munkám során fontosnak tartom, hogy pácienseink nyugodtan, aggódás nélkül készüljenek a gyomor– illetve vastagbéltükrözésre, a vizsgálatok fájdalommentesen, kellemesen teljenek, ébredés után jó közérzettel távozzanak. Mindig örömmel tölt el, mikor az altatás után ébredező betegek elmondják, mennyire jól aludtak, semmiféle kellemetlenséget nem tapasztaltak.

Dr. Takács Emőke

Szakterület: aneszteziológia  
Szakvizsgák": aneszteziológia és intenzív terápia 2003
Egyetem: Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
  Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar
Munkahelyek: Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinika  
  Gastromed Center  
Beszélt nyelvek: angol  
  francia  
: