GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

10 érv mellettünk

A Gastromed Center számára mindennél fontosabb pácienseink gyógyulása. Ezen kívül összegyűjtöttünk még 10 érvet arra, hogy miért érdemes mellettünk döntenie:

1. Nagy tapasztalatú szakembereink évtizedek óta a szakma legjobbjai közé tartoznak

2. Vizsgálataink és kezeléseink fájdalmatlanok. Amelyik vizsgálat, illetve beavatkozás fájdalommal járna, ott a beteget bódítjuk, vagy altatjuk.

3. Minden vizsgálatot helyben el tudunk végezni, eszközparkunk a teljes gasztroenterológiai kivizsgáláshoz szükséges felszerelést tartalmazza.

4. Olyan vizsgálatokat is el tudunk végezni, melyekre más rendelőkben nincs lehetőség. Néhány példa a teljesség idénye nélkül: a forgófejes végbél ultrahang vizsgálat, végbél probléma azonnali megoldása ambulánsan (1 óra fektetéssel a műtét után), szexuálisan terjedő betegségek kivizsgálása, kezelése, teljes körű gasztroenterológiai ellátás, haspuffadás, hasmenés okának részletes kivizsgálása.

5. A kezelésekhez nemzetközi háttér biztosított.

6. A beteg idejével és pénzével spórolva végezzük el a lehető legrövidebb időn belül a legszükségesebb vizsgálatokat, mindezt a gyors és pontos diagnózis érdekében.

7. Speciális vizsgálatokkal is foglalkozunk, például a végbél körüli nehezen diagnosztizálható bőrproblémák megoldásával, tapasztalt bőr patológus segítségével.

8. Nehezen diagnosztizálható és speciális fertőzések gyors és pontos kivizsgálása is lehetséges nálunk.

9. A talált, műtétre szoruló betegségeket helyben megoperáljuk, ha kell, altatóorvos bevonásával.

10. Személyre szabott prevenciós vizsgálatok és szűrőprogramok állnak betegeink rendelkezésére.