GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

GYORS, PRECÍZ, KÍMÉLETES AMBULÁNS ELLÁTÁS

Mire számíthat nálunk?

A kényelmetlen és gyakran megalázó szakorvosi vizsgálatok ideje lejárt. Mi a Gastromedben arra törekszünk, hogy Ön a gyors és szakszerű ellátás mellett teljes biztonságban érezze magát – emberileg is, ugyanis tudjuk, hogy a hatékony gyógyulás kulcsa a kölcsönös bizalom. A következő néhány soros ismertető bemutatja, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban.

Bejelentkezés

Szakképzett recepciósaink minden hétköznap reggel 8-tól este 7-ig fogadják a hívásokat. Nemcsak az időpont megbeszélésében állnak betegeink rendelkezésére, hanem ők azok, akik segítenek eligazodni az első kérdésekben is. Tájékoztatást többek között a vizsgálatok menetéről, az orvosok rendelési idejéről és a rendelő megközelíthetőségéről.

Nemcsak telefonon, de e-mailben is felteheti kérdéseit vagy foglalhat időpontot. Ehhez mindössze az oldal alján található Kapcsolat címet viselő mezőket kell kitöltenie.

A teljeskörű tájékoztatás érdekében igyekeztünk honlapunkon minél több hasznos információt összegyűjteni, amikről itt olvashat bővebben:

Rendelői légkör

Várótermeink és rendelőink kialakítása közben nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy betegeink mindvégig otthonos és kellemes környezetben tartózkodhassanak.

A rendelőbe belépve recepciósaink fogadják majd. Miután kényelembe helyezte magát, segítenek a kötelező formanyomtatványok kitöltésében és felkészítik a vizsgálatra, amennyiben szükséges.

Rendelőnkről itt talál képeket.

A kezelés

Orvosaink magasan képzett szakemberek, akik minden szituációban a beteg érdekeit tartják szem előtt, legyen szó akár pontosságról, hatékonyságról, vagy különleges igényekről. Számukra nincs figyelmet nem érdemlő vagy megoldhatatlan probléma, minden erőforrásukat felhasználják a cél – vagyis a gyógyítás – érdekében. Számos sikertörténeteink egyike például külföldi szakemberek bevonásának és a velük való hatékony együttműködésnek köszönhető.

Az első vizsgálat alkalmával orvosaink felmérik a beteg egészségügyi állapotát, a vizsgálat menetét, a beteg az előtte elhelyezett monitoron követheti. A beteggel megállapodnak a gyógyítás menetéről és a további teendőkről. Mind az orvosok, mind a szakasszisztensek bármikor készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Korszerű eszközparkunk segítségével valamennyi béllel kapcsolatos problémát (fájdalom, hasmenés, székrekedés, vérzés, puffadás, végbél panaszok, stb.) helyben tudjuk kezelni, amikre a legtöbb magánrendelőben nem lenne lehetőség. Ez nemcsak pénzt, de időt is spórol pácienseink számára.

A vizsgálat elvégzése után orvosaink leletet állítanak ki és tájékoztatják pácienseinket aktuális állapotukról, a tervezett kezelésekről és további teendőkről.

Az elfogadott egészségpénztárak listájáról és fizetési lehetőségekről itt tájékozódhat.

Több mint egy vizsgálat

10 érvünk van még arra, hogy miért minket keressen fel. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk, várjuk hívását az alábbi számon, rendelési időben:

– Bőrgyógyászat és proktológiai rendelés: 06 1 316 3461

– Gasztroenterológiai rendelés: 06 1 315 0531

Orvoshoz való személyes bejelentkezésnél az orvos számát megtalálja a Munkatársak menüpont alatt.